Yandex Metrica

Gizlilik Sözleşmesi - Ukrayna Eğlence

İşbu “Gizlilik Sözleşmesi, 19.07.2017 tarihinde, bu tarih ve sonrasında www.ukraynaeglence.com sitesini ziyaret eden tüm kullanıcılar için geçerlilik kazanır. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Sözleşmesi"nde belirtilen şartları kabul etmektesiniz.

1. Kişisel Bilgilerinizin Kullanılması

Ukraynaeglence.com’u kişisel bilgilerinizi bırakmadan ziyaret edebilirsiniz. Ukraynaeglence.com’a üye olarak, talep yoluyla ya da bülten için kayıt yaptırmak suretiyle kayıt bırakmanız durumunda anonim kullanıcı olmaktan çıkarsınız. Bu noktadan itibaren bilgilerinizin MATECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ.ne aktarılmasına ve saklanmasına onay vermiş olursunuz. MATECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ.'nin kişisel bilgilerinizi aşağıda sayılan amaçlarla kullanabileceğini kabul etmiş sayılırsınız.

  • Talep ettiğiniz kullanıcı desteğini ve hizmetleri sağlamak;
  • Hizmetleri, içerikleri ve tanıtımlarımızı kişiselleştirmek, ölçmek ve geliştirmek;
  • Yasaklanma ihtimali olan veya yasaklanmış işlemleri veya kanuna aykırı faaliyetleri önlemek, bulmak ve araştırmak ve Ukraynaeglence.com Kullanıcı Sözleşmesi'ni uygulamak;
  • MATECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ.ve grup şirketlerine ilişkin hizmetleri, hedeflenen pazarlama, hizmet güncelleştirilmeleri ve promosyon teklifleri ile ilgili tercih ettiğiniz iletişim kanalları çerçevesinde sizlere bilgiler vermek;
  • Elektronik posta ile pazarlama amaçlı tanıtımlar göndermek; (Tanıtımlarının gönderilmemesi ile ilgili talimatlar gönderilen elektronik posta da yer almaktadır)
  • Uyuşmazlıkları ve sitedeki aksaklıkları çözümlemek;

2. Çerezler

Ukraynaeglence.com sayfalarımızda, internet sayfası akışımızı analiz etmemize, hizmetlerimizi kişiselleştirme, içerik ve reklamlarımızın tanıtım etkinliğini ölçmemize ve güvenliğimizi geliştirmemize yardımcı olması amacıyla sabit sürücünüze yerleşen küçük dosyalar olan çerezleri kullanmaktayız. Kullanıcılar dilerlerse çerezleri kabul etmek istemeyecek şekilde tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler.

3. Güvenlik

Ukraynaeglence.com sitesiyle paylaştığınız kişisel bilgiler yetkisiz erişimlere ve açıklamalara karşı korunması için birçok araç (kriptolama, şifreler, fiziksel güvenlik vb.) kullanmaktayız.

Kredi Kartı bilgileri kesinlikle saklanmaz, Kredi Kartı bilgileri sadece tahsilat işlemi sırasında ilgili bankalara güvenli bir şekilde iletilerek provizyon alınması için kullanılır ve provizyon sonrası sistemden silinir.

Ukraynaeglence.com aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Telefon: (0850) 226 66 54

E-Mail: info@ukraynaeglence.com

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Değerli müşterilerimiz,

Sizlerin, Matech Bilişim Teknolojileri Tic. İth. İhr. Ltd. Şti.’nin (“Şirketimiz”) çeşitli satış kanallarından gerçekleştireceğiniz seyahat alışverişleriniz sırasında bizlerle paylaştığınız her türlü bilginiz, Şirketimiz tarafından 6698 Sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” (“Kanun”) hükümlerine uygun olarak toplanmakta, kullanılmakta, işlenmekte, saklanmakta ve size sunulan hizmetin niteliğine göre yurtdışında ve/veya yurtiçinde aşağıda açıklanan üçüncü kişilere aktarılmakta ve güvende tutulmaktadır.

Şirketimiz, kişisel verilerinizinseyahatinizle bağlantılı olarakişlenmesi konusunda müşterinin bulunduğu ülkedeki hukuk düzeni ile denk seviyede veri koruma düzenlemeleri olmayabilecek, seyahat edilecek ülkelerde bulunan ve seyahat acenteleri ile seyahatinizle bağlantılı Hizmet Sağlayıcıları dahil olmak üzere Şirket ile işbirliği içinde olan üçüncü kişilere aktarabilecektir. Ancak Şirketimiz, kişisel verilerinizin bu ülkelerde Kanun’a ve yürürlükte olan diğer veri koruma mevzuatına uygun olarak korunması için yeterli önlemleri alacaktır.

Şirketimiz, kişisel verilerinizin yetkisiz veya yasadışı işlenmesine veya erişimine, sehven kaybına, imhasına veya zarar verilmesine karşı korunmasını sağlayacak ve kişisel verilerinizin saklanması için uygun güvenlik seviyesini oluşturmak amacıyla, tüm gerekli teknik ve diğer önlemleri almaktadır. Şirketimiz ayrıca, kişisel verilerinize yasadışı erişimini önlemek amacıyla gerekli önlemleri almakta ve kişisel verilerinizin toplanması, saklanması ve işlenmesi üzerine düzenli olarak denetimler yapmaktadır. Kişisel verilerinizeerişim sadece bu verilere kati şekilde erişime ihtiyacı olan ve kati sözleşmesel gizlilik yükümlülüğüne sahip çalışanlar, sözleşmesel yükleniciler, yetkililer ve diğer ilgili taraflar ile kısıtlı tutulmaktadır.

Siz müşterilerimiz Kanun kapsamında aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  1. kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;
  2. kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme;
  3. kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme;
  4. yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme;
  5. kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme;
  6. kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde Kişisel Veriler’in silinmesini veya yok edilmesini isteme;
  7. Kanun Madde 7 uyarınca yukarıda bahsedilen düzeltme, silme veya yok etme işlemlerinin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme;
  8. işlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme; ve
  9. kişisel verilerinizin Kanun’a aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Şirketimiz’in Kanun ve yürürlükte olan diğer veri koruma mevzuatına ilişkin uyum ve politikalarına dair daha fazla bilgi edinmek ve talepleriniz için Şirketimiz’e buradan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Matech Bilişim Teknolojileri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi

 

Ukrayna' da en yakın arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir tatil sizleri bekliyor.
Sadece Size Özel Vip Tur Hizmeti